spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Vasile Blaga: Decizia de a candida la Timiş am anunţat-o acum câteva luni de zile

- Advertisement -

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, co-preşedinte al ARD, a declarat, marţi seară, la TVR, că decizia sa de candida într-un colegiu din judeţul Timiş era luată de acum câteva luni de zile şi ţine nu de o fugă din faţa electoratului bucureştean, ci de o strategie a alianţei de centru-dreapta de a maximiza potenţialul electoral în fiecare regiune a ţării.

„Fiecare partid are strategiile lui. De aceea nu l-am întrebat pe domnul Antonescu unde candidează, de aceea nu-l întreb nici pe domnul Diaconescu de ce face din nou acest joc de scenă cu Ponta. (…) Strategia noastră este de a ne maximiza potenţialul partidului în toate zonele ţării’, a declarat liderul democrat-liberalilor întrebat de ce îşi abandonează greii PDL colegiile în care şi-au câştigat mandatele de parlamentari şi se reorientează către alte zone.
Vasile Blaga a adăugat că alegerea sa de a candida într-un colegiu din Timiş a fost luată din vară şi ţine şi de relaţia foarte bună cu colegii săi de acolo. „Eu am anunţat încă din vară că voi candida în Timiş dintr-un motiv foarte simplu: organizaţia respectivă a fost lângă mine de fiecare dată, nu numai în campaniile electorale, dar şi în cele interne. Am o relaţie foarte bună cu colegii de acolo, m-au rugat să candidez acolo şi pentru mine este o mare bucurie să candidez acolo. Nu este niciun alt motiv”, a declarat preşedintele PDL.
Referindu-se la faptul că şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ales să candideze într-un alt colegiu decât cel din Bucureşti, Blaga a adăugat: „Eu am spus că voi candida la Timiş în urmă cu câteva luni, acolo voi candida”.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.