spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Hunedoara: Goran Bregovic va concerta pe stadionul din Deva

- Advertisement -

Artistul Goran Bregovic va concerta, vineri seară, pe stadionul Cetate din Deva, organizatorii spectacolului – Primăria Deva şi Asociaţia Culturală DevArt – apreciind că la eveniment vor fi prezenţi circa 6.500 de spectatori, în tribune şi pe gazon.

Spectacolul va fi deschis de trupa Hara, care va intra pe scenă la ora 18,45 şi va cânta timp de o oră. Va urma recitalul lui Goran Bregovic, care se va încheia la ora 22,00.

”Artiştii vor sosi vineri şi vor fi cazaţi la un hotel din Deva, unde vor rămâne până sâmbătă. Noi apreciem că pregătirile au fost încheiate şi ne uităm, cu emoţie, la buletinul meteo, pentru că ne dorim să avem vreme bună. Temperatura va fi destul de bună pentru sfârşitul lunii octombrie. Sperăm că va fi un concert reuşit, care va plăcea publicului”, a declarat directorul Asociaţiei Culturale DevArt, Alexandru Gruian.

Potrivit acestuia, artiştii au avut solicitări ”extrem de rezonabile”, începând cu pregătirea unor cabine de schimb şi continuând cu asigurarea de apă minerală în timp ce cântă sau o maşină care să le asigure transferul de la hotel la stadion.

”Până la această oră am schimbat aproape 300 de e-mail-uri, fiecare pas fiind aprobat de staff-ul lui Goran Bregovic, dar nu într-o manieră rigidă, milităroasă, ci în sensul în care au dorit să cunoască ceea ce se face”, a adăugat Gruian.

La rândul său, primarul municipiului Deva, Petre Mărginean, a afirmat că pregătirile din punct de vedere al asigurării ordinii au fost încheiate, ele fiind coordonate de Jandarmeria Hunedoara.

”Este cel mai mare spectacol care are loc pe stadionul din Deva, în ultimii 22 de ani. Sperăm ca în viitor să putem aduce artişti care ştiu să facă show şi să cânte”, a spus edilul local.

Reprezentanţii autorităţilor locale, Jandarmeriei, Poliţiei şi organizatorii au avut, marţi, o şedinţă de lucru în incinta stadionului Cetate Deva, prilej cu care au fost fixate mai multe detalii. Astfel, accesul publicului pe stadion va fi permis începând cu ora 17,00, iar parcarea maşinilor va fi interzisă în zonă, pe o rază de peste 500 de metri.

Biletele pentru concert pentru locurile din tribună au fost epuizate. Mai pot fi cumpărate bilete de acces pe gazon, la preţul de 30 de lei. Biletele se găsesc la casa de cultură din Deva, iar în ziua concertului şi la o casierie deschisă special la staţia de plecare a telecabinei de pe Cetatea Deva, în imediata apropiere a stadionului.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.