spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

DGPMB: Percheziţii pentru destructurarea unei grupări suspectate de evaziune şi comerţ cu produse contrafăcute

- Advertisement -

Poliţiştii fac, vineri, patru percheziţii în Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi comerţ cu produse contrafăcute, prejudiciul adus bugetului consolidat al statului român fiind estimat la peste 50.000 de euro, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Percheziţiile sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Membrii grupării sunt suspectaţi că ar cumpăra şi ar vinde produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute, ce poartă însemnele unor mărci consacrate.

De asemenea, în activităţile economice pe care le desfăşoară, suspecţii nu înregistrează toate operaţiunile efectuate (cumpărări/vânzări de produse), cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat.

Poliţiştii bucureşteni de investigare a fraudelor au date şi informaţii conform cărora suspecţii achiziţionau produsele din Turcia, China şi Germania, fără a avea documente de provenienţă şi le vindeau on-line pe internet.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.