spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Kelemen Hunor nu crede că PDL a făcut lobby împotriva candidaturii lui Leonard Orban

- Advertisement -

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, la Sfântu Gheorghe, că regretă respingerea candidaturii lui Leonard Orban pentru Curtea Europeană de Conturi, deoarece acest lucru ar fi fost în avantajul României, însă nu crede că PDL ar fi făcut un lobby împotriva acestuia.

‘Eu nu sunt convins că a fost un lobby PDL împotriva lui Orban. Probabil că nu a fost destul de convingător şi îmi pare rău că nu avem un om acolo la Curtea Europeană de Conturi. Asta este viaţa! Au fost şi alţii care au fost refuzaţi, nu este o tragedie, dar nu este un lucru plăcut, pentru că orice astfel de poziţie poate fi folosită în folosul României’, a declarat Kelemen Hunor în cadrul unei conferinţe de presă.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, care a candidat pentru un post la Curtea Europeană nu a primit numărul necesar de voturi in plenul Parlamentului European, prin urmare candidatura sa a fost respinsă. Orban a declarat că a existat un ‘lobby contra candidaturii sale’, iar USL a acuzat PDL de acest eşec.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.