spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

CLIENT KFC, REȚINUT DE POLIȚIE ȘI ACUZAT DE ȘANTAJ

- Advertisement -

– un băcăuan care susține că a găsit larve într-un meniu KFC a ajuns să fie reținut de poliție pentru șantaj – clientul ar fi fotografiat produsul și spune că le-a cerut reprezentanților societății să îi returneze banii, în caz contrar urmînd să publice imaginile compromițătoare – reprezentanții firmei au sesizat poliția cu privire la faptul că un client îi șantajează, iar polițiștii au organizat un flagrant u clientul a fost prins cu banii în mînă și băgat în arestul poliției – în cele din urmă, instanța a respins propunerea de arestare preventivă și l-a obligat pe inculpat să nu părăsească localitatea timp de 30 de zile

Un băcăuan în vîrstă de 34 ani a ajuns după gratii după ce susține că ar fi găsit larve într-un produs fast-food cumpărat de la restaurantul KFC din incinta Arena Mall. Bărbatul spune că a fotografiat viermii și larvele și ar fi sunat reprezentanții KFC pentru a le aduce la cunoștință cele constatate. Se pare că băcăuanul și-ar fi cerut banii înapoi pe produs, dar șefii de la KFC spun că a fost de fapt un șantaj. Reprezentanții firmei i-ar fi propus lui Adrian B. o sumă de bani în schimbul nepublicării fotografiilor și imaginilor cu produsul alterat și i-au dat întîlnire acestuia pentru a-i înmîna banii. Între timp, au sunat la poliție și au reclamat un șantaj.

“Reprezentanții societății de alimentație publică au contactat poliția, iar în baza sesizării s-a organizat un flagrant. Polițiștii au prins în flagrant un bărbat de 34 ani în timp ce primea 25.000 de lei de la directorul unei societăți comerciale, în schimbul nepublicării unor fotografii cu produse alimentare despre care sugera că erau alterate cînd au fost cumpărate de la restaurantul societății.

Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat inspectorul Narcisa Butnaru, purtător de cuvînt la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău. Adrian B. fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de șantaj. El a fost dus luni seară în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă (CRAP) al IPJ Bacău. Este apărat în instanță de avocatul Petru Ivașcu.

“Din păcate, sîntem într-o situație cel puțin jenantă, ca să nu spunem altfel, în condițiile în care cei de la KFC au comercializat un produs alterat, clientul meu le-a adus la cunoștință acest aspect, iar acum el este reținut pentru șantaj. Nu el a fost cel care a cerut bani, ci cei de la KFC i-au propus să plătească pentru a nu posta pe internet imagini cu produse alterate. Clientul meu are imagini și fotografii cu aceste produse cumpărate de el. Pe imagini se văd larve și viermi în produsele de la KFC”, a declarat avocatul Ivașcu.

Inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile. Instanța a respins propunerea și a dispus obligarea de a nu părăsi localitatea. “Cercetările continuă, urmînd să se administreze toate probele”, a adăugat Ivașcu.

Reprezentanților societății KFC le-a fost solicitat telefonic, în mai multe rînduri, un punct de vedere în acest caz. Însă pînă la închiderea ediției ziarului acesta nu a fost primit.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.