spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Gorj: Explozia din Târgu-Cărbuneşti s-a produs din cauza unor neconformităţi la instalaţia de gaze

- Advertisement -

Reprezentanţii Distrigaz Sud Reţele au precizat, într-un comunicat, că explozia de marţi dimineaţă de la un apartament din Târgu-Cărbuneşti s-a produs din cauza unor neconformităţi ale instalaţiei de gaze din imobilul respectiv.

Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat marţi dimineaţă cu privire la o explozie produsă în oraşul Târgu-Cărbuneşti. Echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguranţă, izolând perimetrul şi sistând alimentarea cu gaze naturale a imobilului în cauză.

‘Menţionăm că în urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipele Distrigaz Sud Reţele nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie în zona imobilului respectiv. Din primele cercetări, s-a constatat că explozia s-a datorat unor neconformităţi ale instalaţiei de utilizare a gazelor naturale. Pentru evitarea unor asemenea evenimente, reamintim clienţilor noştri să nu modifice instalaţiile de utilizare a gazelor naturale’, se arată în comunicatul remis de Distrigaz Sud Reţele.

În urma deflagraţiei, două persoane au suferit arsuri de gradul II şi III pe 80% din suprafaţa corpului, fiind transportate cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.