spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Mihai Stănişoară (PDL): Crin Antonescu încearcă să îşi elimine adversarii puternici din partid

- Advertisement -

rim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară apreciază ca „evident” faptul că va urma „o răfuială de proporţii” în USL cauzată de teama actualilor lideri de a fi puşi în umbră de figuri importante din PSD sau PNL.

”Pe ultima sută de metri înainte de alegeri, înainte chiar de finalizarea listelor cu candidaţi, Crin Antonescu îşi elimină şi îşi şantajează adversarii puternici din PNL invocând motive puerile. Ca liberal şi ca om cu scaun la cap nu poţi să îţi dai acordul pentru acceptarea în partidul tău a unor persoane dubioase, care pătează imaginea formaţiunii de fiecare dată când deschid gura”, afirmă Stănişoară într-un comunicat emis vineri.

În opinia sa, nici nu mai contează dacă Ludovic Orban şi Călin Popescu-Tăriceanu vor fi sau nu excluşi de pe listele electorale ale USL, întrucât „mesajul pe care Antonescu a vrut să îl transmită este că el taie şi spânzură în partid şi că nu dă doi bani pe opiniile colegilor săi”.
„Dacă altădată PNL era ca un cocoş vioi care se făcea auzit în politica românească prin mai multe voci, de când este condus de Crin Antonescu, doar discursul acestuia se mai aude (…). La fel şi acum, după ce s-au cheltuit milioane de euro pentru o lansare opulentă a candidaţilor USL, vedem că de fapt nu există candidaţi, unii vehiculaţi abia acum se înscriu în partid şi de fapt nici cei care au fost nominalizaţi nu sunt chiar sigur pe listă! Este stilul dictatorial al lui Antonescu de a-şi teroriza colegii de partid, speriat de prăbuşirea lui în sondaje şi de lipsa de încredere a electoratului în viziunea sa politică”, este de părere liderul democrat-liberal.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.