spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului a trecut la statutul de birou

- Advertisement -

Autoritatea pentru protectia consumatorului s-a regionalizat. Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Vaslui si-a pierdut de curând personalitatea juridicã, trecând în subordinea unui comisariat aferent regiunii Nord-Est cu sediul la Iasi. Noua structurã cuprinde birourile judetene din Vaslui, Iasi, Bacãu, Neamt, Botosani si Suceava.

Structurile din teritoriu ale Autoritãtii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, numite pânã nu demult Comisariate judetene, au fost oficial reformate din luna octombrie. Practic, ele au fost desfiintate, în locul lor apãrând opt structuri noi, regionale.

Conform unei decizii luate de Guvern prin Hotãrârea 700/2012 si intratã în vigoare la începutul acestei luni, comisariarul judetean pentru protectia consumatorului Vaslui a fost desfiintat, autoritatea de control fiind transformatã într-un birou în subordinea Comisariatului Regional Nord-Est din care mai fac parte fostele comisariate judetene Iasi, Bacãu, Neamt, Botosani si Suceava cu sediul central la Iasi. Reorganizarea a adus cu sine si o nouã conducere. Seful cel mare care rãspunde de acum încolo de protectia consumatorilor vasluieni este comisarul Marian Grigoras, care va asigura conducerea institutiei pânã la organizarea unui concurs pentru ocuparea functiei de conducere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.