spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

“Au fost 3 de Coman pe teren!”

- Advertisement -

Porumboiu este de pãrere cã dacã Dani Coman nu avea o evolutie excelentã, Vasluiul putea pierde meciul la 3-4 goluri diferentã.

LAUDE…Desi i-a promis lui Dani Coman cã nu îl va mai crtitica niciodatã în presã pentru evolutiile sale, Adrian Porumboiu nu s-a putut abtine sã nu îl felicite pe goalkeeperul vasluian pentru evoluatia excelentã pe care a avut-o în partida de sâmbãtã de la Giurgiu. Finantatorul vasluian a afirmat cã la partida cu Astra au existat trei de Coman în poartã, nu unul.

Iesirile spectaculoase pe care le-a avut Dani Coman în partida terminatã la egalitate 1-1 cu Astra Giurgiu, l-a fãcut pe Adrian Porumboiu sã declare faptul cã singurul noroc pentru FC Vaslui a fost acela cã în teren nu a existat un sigur portar ci au fost trei: “Sansa noastrã a fost cã noi în poartã am avut trei de Coman, nici nu stiu de unde apãrea. Dãdeau cei de la Astra cu mingea la poartã, el o apãra, iar dãdeau cu mingea iar apãrea un Coman care o scotea. Au fost trei situatii care practic terbuia sã fie gol dar el ne-a scos, ce sã-i spui lui Coma care în ultimul timp ne tot scoate. Dupã meciul cu Fenerbahce am avut o discutie cu el în care mi-a cerut sã nu îl critic niciodatã în public, dar acum nu am ce sã fac, trebuie sã îl felicit la fiecare meci, pentru cã de la meci la meci are evolutii excelente”, a declarat Adrian Porumboiu. Nici Ousmane N’ Doyen nu s-a lãsat mai prejos cu laudele aduse la adresa cãpitanului echipe: “Coman a fost imperial, iar restul au fost zero!”, a declarat Ousmane N’ Doye.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.