spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Astãzi are loc avanpremiera “Dupã dealuri” la EuroCinema Silver Mall

- Advertisement -

UPDATE ora 14.00:

Oficialii Silver Mall au declarat cã este pentru prima datã când un film trezeste în rândul vasluienilor un interes atât de mare. 128 de bilete au fost vândute în avans, s-au fãcut zeci de rezervãri, în conditiile în care cele douã sãli de proiectie sunt relativ mici, existând doar 75 de locuri într-o salã.

UPDATE ora 11.30:

Alegerea Vasluiului pentru avanpremierã nu a fost întâmplãtoare. „Am ales ca la Vaslui sã fie avanpremiera pentru cã este zona în care s-au întâmplat evenimentele, este locul de unde s-a inspirat Tatiana Niculescu Bran în romanele sale non-fictionale care au stat la baza scenariului acestui film. Convingerea noastrã este cã acestã productie trebuie sã plece la drum de acolo de unde oamenii vor rezona cu povestea filmului”, a declarat Tudor Reu , producãtorul delegat al filmului.

UPDATE ora 11.00:

Corneliu Porumboiu, regizorul vasluian care si-a lansat ultima productie, „Politist, adjectiv”, în avanpremierã tot în orasul Vaslui, îi invitã la cinematograf în aceastã searã nu doar pe cinefilii pasionati ci pe toti cei care vor sã urmãreascã un film reusit. „Este flatant pentru vasluieni sã fie martori la douã avanpremiere într-un timp destul de scurt. Pe mine mã bucurã foarte mult cã un regizor a cãrui film a fost premiat la Cannes a ales sã facã avanpremiera în orasul în care am copilãrit. Sper sã vinã cât mai multã lume la film sã-l vadã fiindcã le garantez cã este o productie cinematograficã reusitã.”, a declarat Corneliu Porumboiu.

Astãzi, vasluienii sunt asteptati la ora 19.00 la EuroCinema Silver Mall pentru a viziona în avanpremierã filmul “Dupã dealuri” regizat de Cristian Mungiu. Lungmetrajul, cîstigãtor a numeroase premii internationale, printre care si douã premii obtinute la Festivalul International de la Cannes, a fost realizat dupã romaneleTatianei Niculescu Bran, cãrti inspirate din cazul Tanacu. Cu toate cã filmul nu relateazã întâmplarea din 2005 ci fictionalizeazã, alegerea Vasluiului pentru avanpremierã a fost fãcutã si datoritã faptului cã incidentul real s-a petrecut în aceastã zonã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.