spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

“Sumi” trage tare de echipã

- Advertisement -

Au reînceput antrenamentele grele

PREGÃTIRI… Dacã antrenamentul din urmã cu o zi a fost unul destul de lejer, la sedintele de pregãtire de ieri, Marius Sumudicã si-a pus elevii serios la treabã. Având în vedere cã în acest weekend se va relua campionatul, antrenorul are motive serioase sã-si punã echipa la treabã tinând cont cã îsi doreste o clasare pe podium la finalul turului.

Marius Sumudicã trage tare la antrenamente de elevii sãi pentru a fi sigur cã la reluarea campionatului, acestia nu vor mai face greselile pe care le-au fãcut în trecut. Astfel, tehnicianul “galben-verzilor” i-a supus ieri pe elevii sãi la douã sedinte de pregãtire destul de grele. Dacã la antrenamentul de dimineatã “Sumi” s-a rezumat numai la sala de fortã, la sedinta de pregãtire de dupã amiazã, acesta a scos untul din elevii sãi, alergându-i pânã la epuizare. Tot antrenamentul a fost supravegheat în permanentã de pe margine de finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, care a discutat si a glumit continuu cu tehnicianul Marius Sumudicã, dând semne cã tot ceea ce s-a discutat în presã în ultima perioadã a fost total eronat. La finalul pregãtirii, Porumboiu a discutat vreme de câteva minute cu Fernando Varela, jucãtor pe care finantatorul a tinut sã îl felicite pentru evolutiile pe care le-a avut la echipa nationalã. Singura absentã notabilã de la antrenament a fost Elias Charalambus, jucãtor care se va alãtura lotului în decursul zilei de mâine.

Idolul suporterilor

Dupã Lucian Sânmãrtean, un alt fotbalist al Vasluiului este printre idolii suporterilor. Îndrãgit de juniorii care vin frecvent la antrenamente pentru a-si vedea favoritii, Dani Coman a fost asaltat si asearã de fanii sãi. La finalul antrenamentului, vreme de câteva minute bune acesta a dat autografe, a fãcut fotografii si s-a întretinut cu suporterii “galben-verzi”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.