spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

S-au calcat in picioare la reduceri!

- Advertisement -

ÎNGHESUIALÃ… Pentru o zi, vasluienii au uitat de murãturi si de zacuscã si s-au îngrãmãdit sã profite de reducerile fãcute de un important magazin de haine din oras. A fost o nebunie totalã. Cu bratele încãrcate de blugi, geci, veste, cãmãsi sau tricouri, sute de oameni s-au cãlcat în picioare ca sã-si achite cât mai repede cumpãrãturile si sã plece acasã. Problema a fost cã unitatea respectivã dispune de o singurã casã de marcat, asa cã vasluienii dornici sã îsi schimbe garderoba au stat si câte sase ore la coadã. S-au certat, s-au împins, au transpirat, unii au si lesinat… Scandalul a continuat pânã la ora închiderii magazinului, ora 21.00, care a prins în interior în jur de 50 de persoane care stãteau la coadã cu hainele în brate!

A fost o adevãratã nebunie, ieri, la unul din cele mai cunoscute magazine de haine din oras. Toate produsele s-ua vândut la jumãtate din pret, în cadrul unei campanii aniversare, asa cã lumea a dat nãvalã încã de la primele ore ale zilei sã îsi înnoiascã garderoba. Spre amiazã, deja situatia scãpase de sub control. „Stau de la ora 10 la coadã. Am ales hainele în 40 de minute, le-am probat si m-am asezat la rând. Este ora 15 si eu tot nu m-am apropiat de casã. E bãtaie de joc! Nici lumea nu întelege sã nu se mai buluceascã, sunt persoane care se lipesc de rând, lumea nu le spune nimic. La fiecare jumãtate de orã facem fac câtiva pasi. Nu se poate asa ceva! Cu cât te apropii de casã tensiunea creste, se iau oamenii la ceartã, douã femei au lesinat! Organizarea a fost foarte proastã! Nu stiu dacã am fãcut vreo afacere cumpãrând aceste produse la jumãtate din pret, cred cã asta e, de fapt, valoarea lor realã, dar sunt sigurã cã ne meritãm soarta! Dacã am ajuns sã ne cãlcãm în picioare pentru niste boarfe, e jale!”, a spus Ioana Luca, din Vaslui.

„Ne-am împins unii în altii, vrând-nevrând!”

Reducerile de orice fel le iau mintile vasluienilor. Fie cã primesc o pungã goalã la deschiderea unui magazin sau iau o pereche de cercei la jumãtate din pret, oamenii sunt dispusi sã-si sacrifice nervii si timpul numai sã profite de oferte. Asa s-a întâmplat si în cursul zilei de ieri, când sute de oameni au scormonit adânc în portofel si au cumpãrat haine în nestire. Pânã si angajatii magazinului s-au arãtat surprinsi de avalansa de clienti, fie cã era vorba de clienti fideli sau ocazionali. Cunoscut drept un magazin cu produse destul de scumpe pentru vasluianul de rând, acesta este cãutat, indiferent de sezon, pentru reduceri. Ieri, totul a costat jumãtate din pretul de pe etichetã, asa cã orice obiect vestimentar de pe raft s-a vândut ca pâinea caldã. Dupã minute în sir de cãutat tricoul, puloverul, geaca sau blugii potriviti, lumea s-a asezat la coada imensã care ocupa un sfert din magazin sã achite cumpãrãturile. Si abia aici începea aventura. Plãcerea alegerii celor mai frumoase haine a fost înlocuitã rapid de calvarul orelor petrecute în picioare, pânã la casa de marcat. Degeaba au încercat bietele angajate sã multumeascã pe toatã lumea. Agitati, nervosi, obositi si atenti la toti cei care încercau sã se bage în fatã, oamenii s-au luat la ceartã si nu de putine ori a fost rost de încãierare. „Se bagã în fatã! Nu au pic de bun simt. Vãd cã sunt 200 de oameni la rând si tot se bagã. Ba mai sunt si persoane la coadã care îsi cheamã sora, cumnata, colega de birou si uite-asa se îngroasã rândul si pe noi ne prinde seara aici. Cei de la magazin trebuiau sã ia în calcul si o eventualã aglomeratie si trebuiau sã ia mãsuri. Au chemat oamenii politia, sã facã ordine, dar dacã nu s-a bãtut nimeni nu au avut ce face agentii. E vorba de educatie, de respect… Sunt convins cã nimeni nu vrea sã se calce în picioare, dar esti luat de val si te împingi în cel din fata ta vrând – nevrând!”, a spus George Matei. Pe lângã cei care abia îsi alegeau hãinutele pentru copii, rude sau prieteni, mai era o categorie de cumpãrãtori. E vorba de clientii VIP care si-au rezervat produsele cu câteva zile înainte dar care, chiar si asa, au avut de îndurat chinul statului la coadã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.