spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

“Galben-verzii” au revenit la Vaslui

- Advertisement -

Au început pregãtirile pentru meciul cu Turnu Severin

MULTUMIT… Marius Sumudicã a profitat din plin de pauza competitionalã care s-a datorat meciurilor echipei nationale si si-a dus echipa într-un stagiu de pregãtire în Poiana Brasov. Dupã o sãptãmânã de pregãtire intensã, tehnicianul “galben-verzilor” s-a arãtat multumit de felul în care se prezintã acum echipa sa.

“Galben-verzii” au revenit ieri la Vaslui dupã ce vreme de o sãptãmânã tehnicianul Marius Sumudicã si-a dus echipa la Poiana Brasov pentru a o reface din punct de vedere fizic si psihic. Tehnicianul recunoaste cã la echipã se instalase oboseala, dar pune asta pe seama faptul cã echipa juca din trei în trei zile si nu mai avea timp sã se recupereze. Sumudicã spune cã în momentul actual echipa este foarte bine: “În momentul de fatã Vasluiul este ok si având vedere parcursul pe care l-am avut jucând din trei în trei zile, având dubla cu Inter si Fenerbahce, iar între ele jocuri extrem de dificile, Pandurii, Steaua, CFR. În momentul de fatã suntem ok, recunosc cã se putea mai bine, dar se putea si mai rãu”, a declarat Marius Sumudicã. Fotbalistii vasluieni vor continua zilele acestea pregãtirile pe terenul de antrenament al echipei.

Revin internationalii

Selectionat la echipa nationalã de tineret, Nicusor Stanciu a evoluat ca titular în partida contra Letoniei, pasând excelent la golul de 1-0 marcat de Marius Alexe. Desi a învins Letonia cu scorul de 4-0, “tineretul” lui Emil Sãndoi a ratat calificarea la Campionatul European din 2013. Nicusor Stanciu a revenit asearã la Vaslui si urmerazã sã se alãturi lotului la antrenamentul de astãzi. Tot astãzi sunt asteptati sã revinã la antrenamente Marius Niculae si Adrian Sãlãgeanu, urmând ca Varela si Charalambus sã ajungã în Vaslui mâine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.