spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

Porumboiu: “Sumudicã are obligatia sã ducã Vasluiul în Europa!”

- Advertisement -

Finantatorul Vasluiului spune cã Sumudicã va deveni un antrenor foarte bun abia în momentul în care se va impune în fata jucãtorilor.

AVERTISMENT…Adrian Porumboiu îi dã în continuare credit lui Marius Sumudicã pe banca Vasluiului, dar în acelasi timp îl avertizeazã cã trebuie sã ducã echipa în locul unde a gãsit-o în momentul în care a fost numit antrenorul Vasluiului.

Adrian Porumboiu spune cã tehnicianul Marius Sumudicã are la FC Vaslui toate conditiile necesare pentru a face performantã. Mai mult decât atât, acesta îi transmite lui Sumi cã moral, este obligat sã ducã Vasluiul în cupele europene dat fiind faptul cã în momentul în care a preluat echipa, aceasta juca în Europa. “Nu pot sã spun cã Marius Sumudicã este un antrenor consacrat. Abia în momentul în care va reusi sã se impunã la echipã, iar ceea ce va spune el va fi respectat de jucãtori, totul va fi în regulã, iar el va deveni un antrenor foarte bun. I-am oferit posibilitatea de a antrena o echipã de cupe europene, am coborât din Europa asa repede, iar acum are obligatia moralã sã o ducã înapoi de unde a luat-o, adicã în competitiile europene. Îi acord tot creditul lui Sumudicã, îl las sã-si facã treaba în limite normale de liniste. Are toate conditiile sã ducã Vasluiul înapoi de unde l-a luat si sunt ferm convins cã o va face pentru cã dacã nu eram convins de treaba asta îl schimba în pauza asta”, a declarat Adrian Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.