15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Costicã Spiridon confirmã de pe patul de spital:

ULTIMA ORA:

Costica Spiridon a fost transferat, la cerere, la Spitalul de Urgenta din Iasi.

“Un jandarm m-a îmbrâncit în baltã si mi-a dat cu pumnul în burtã!”

Dupã ce a fost bruscat de jandarmi si a lesinat, Costicã Spiridon de 57 de ani din Pungesti se aflã la Spitalul Judetean Vaslui. Acesta si-a revenit si ne-a povestit ce s-a întâmplat ieri în acele momente tensionate: “Mã aflam pe marginea drumului si un jandarm m-a îmbrâncit în baltã. M-am agãtat de el si a cãzut si el cu mine. Când s-a ridicat mi-a tras un pumn în burtã. Apoi am simtit cum mã târau pe jos. M-au lãsat acolo si auzeam ca prin vis. Cineva a spus “nenorocitilor, l-ati omorât”. Altcineva a rãspuns: “lasã-l sã moarã. Ce a cãutat aici!”. Costicã Spiridon ne-a mai declarat cã în prezent se simte bine dar are dureri în zona abdominalã.

Cinci rãniti, în urma altercatiilor cu jandarmii

Cinci protestatari de la Pungesti au ajuns ieri cu ambulanta la spital, în urma altercatiilor cu jandarmii. Conform directorului Spitalului Judetean Vaslui, Ana Rinder, în prezent, toti pacientii se aflã în afara oricãrui pericol. Mai multi martori oculari au confirmat faptul cã Spiridon a fost lovit de jandarmi. Costicã Spiridon este unul dintre liderii protestatarilor din comunã, fiind cel care a împãrtit hranã, a adus materiale pentru corturi si un generator de energie electricã.

Conducerea Jandarmeriei neagã incidentele

Irina Drãgan, purtãtor de cuvânt Jandarmeria Românã, a negat, la Realitatea TV, cã s-a folosit o interventie în fortã. ”Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, patru externate si cea de-a cincea persoanã a suferit un atac de panicã. Niciuna din aceste persoane nu a avut de suferit în urma interventiei jandarmilor. Nu s-a intervenit în fortã si nimeni nu a fost agresat”.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here